Rubriky
4. oddíl Aktuality

Sýkorky ve Svitavách

Sýkorky ze IV. oddílu se předposlední říjnovou sobotu vydaly do Svitav. Výpravu měly podniknout už v dubnu, ale kvůli nepříznivému počasí se nám to nepovedlo.

Přesto ale tato sobota nabídla o to lepší počasí, celý den nám svítilo sluníčko, a proto jsme si mohly užít cestu okolo rybníku Rosnička se zapeklitými a zábavnými úkoly.

Ráno, když jsme dorazily do Svitav, nás čekal přesun z autobusového nádraží k Rosničce. Hned u vstupu do areálu byla první zastávka, a to u Rovnovážky. Holky plnily všechny úkoly s malou dřevěnou kuličkou, která se jim vždy po splnění vrátila zpět.

Okolo poledne jsme začaly vařit oběd. Tentokrát jsme se rozhodly pro guláš. Po jídle už jsme byly plné sil, pokračovat dál v cestě. Ještě nás čekaly místa jako Mravenčení, Rybkolov Okapka nebo Hopsemínko. Když už bylo všechno hotovo a bylo potřeba si oddechnout, rozhodly jsme pro užití si jednoho z nejhezčích podzimních dnů. Holky ještě prozkoumaly okolí a už jsme se vypravily na cestu domů. Výlet se moc vydařil a už se těšíme na další společné chvilky. (Barča)

0 0 hlasů
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x