Rubriky
Aktuality

Nové webové stránky střediska

Pokrok nezastavíš a moderní doba vyžaduje moderní přístup k informacím. Po dvanácti letech proto přistupujeme k zásadní obměně webových stránek našeho střediska.

Pokrok nezastavíš a moderní doba vyžaduje moderní přístup k informacím. Po dvanácti letech proto přistupujeme k zásadní obměně webových stránek našeho střediska tak, aby byly více v souladu s aktuálními požadavky a technologiemi. Více do popředí se dostane grafický obsah, nové stránky budou lépe zobrazitelné a ovladatelné na mobilních zařízeních, tvorba nového obsahu stránek bude snazší a rychlejší. Atraktivnější vzhled bude lépe vypovídat o zaměření a cílech naší organizace.

Dosavadní střediskové stránky byly po stránce vzhledové a funkční mým dílem, vytvářel jsem je koncem roku 2010 opravdu „téměř z nuly“. Po technické stránce vlastně nikdy nebyly úplně dokončeny, v permanentní časové tísni dostával vždy přednost obsah před formou. A tak i když stránky zůstávaly vzhledem a technologií poplatné době vzniku, obsahově věrně pokryly činnost střediska za celou jednu dekádu a mohou posloužit jako vydatný zdroj informací o ní. I proto, i když obsah nových stránek už bude mít na starosti hlavně nastupující mladá generace, chtěl bych do nich postupně začlenit ve formě archivu i obsah stránek původních. V překotném běhu doby totiž není od věci se občas ohlédnout a připomenout si, kdo jsme, odkud a kam směřujeme. Novým redaktorům přeji hodně podařených článků a spokojených čtenářů.

První článek na starém webu.

0 0 hlasů
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x