Rubriky
4. oddíl Aktuality

Sýkorky vyrazily do BRuNO family parku

V sobotu 24. února 2024 se Sýkorky vydaly v brzkých ranních hodinách na výpravu do Brna do BRuNO family parku.

Nejdříve jsme jely z Moravské Třebové autobusem do Svitav a ze Svitav vlakem přímo do Brna. Cesta byla dlouhá, ale všechny jsme to společně zvládly. V Brně jsme nasedly do trolejbusu, který nás dovezl až před samotný BRuNO park. Do otevření parku zbývalo 30 minut a ty nám utekly jako voda a mohly jsme se jít pořádně vyblbnout.

V parku jyme si užily spoustu společné zábavy a prolezly každou atrakci, co jsme našly. U některých jsme musely zdolat velké překážky, u jiných jsme se velice zapotily, jako třeba u vyhlídky na vrcholu samotného parku. Sebraly jsme všechny své síly, zahodily strachy a udělaly si tam fotku. Společně jsme si v zábavním parku daly oběd a poté jsme vytáhly i své vedoucí a prošly si celý park společně.

Nejprve jsme byly jako myšičky v podzemí parku a poté se snažily uniknout ze zákeřného bludiště. Jakmile nadešel čas odchodu, skočily jsme si koupit pár suvenýrů na památku a vydaly se na cestu domů.

Společně jsme si to moc užily a těšíme se na další výpravu. Výlet jsme zakončily procházkou na Náměstí Svobody, kde nás nejvíce zaujalo krmení holubů od pána vedle nás a samozřejmě McDonald, kde jsme si koupily něco dobrého na cestu vlakem.

Samotnou cestu na vlak jsme si obohatily ještě jednou zastávkou, a to na Zelný trh. V Brně jsme potom nasedly do vlaku, která uběhla tak rychle , že jsme se najednou objevily u maminek a tatínků v Moravské Třebové. (Simča)

0 0 hlasů
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x