Rubriky
4. oddíl Aktuality

Sýkorky strávily víkend s tématikou Rychlých šípů na skautském Baráku

O víkendu 8.-10.3.204 měly Sýkorky víkendovku na skautském Baráku. Celým víkendem je provázela tématika Rychlých šípů.

V pátek jsme si daly batohy do klubovny a vydaly se do Billy. Holky si tam splnily úkol do stezky, měly koukat na ceny různých potravin a zapisovat si je. Vedoucí mezi tím nakoupily jídlo na víkend. Po příchodu jsme hrály venku hry a část vedoucích dělala večeři. Po večeři jsme si vybalily a nachystaly spaní. Nakonec jsme ještě zhlédly pár dílů Skautské pošty a šly spát.

V sobotu ráno jsme se protáhly na rozcvičce a na snídani si daly buchty od maminek. A vyrazily jsme na Křížový vrh, kde nás čekaly Rychlé šípy. To Sýkorky zjistily po vyluštění šifry. Na prvním stanovišti jsme si procvičily spolupráci, na druhém musely vyřešit pár krizových situací a na třetím si pořádně zapřemýšlely.

Po obědě, který jsme si udělaly na ohni, všem moc chutnal, nám zbývaly poslední dvě stanoviště. A to státní a skautské symboly a přesmyčky. Poté jsme pobalily své věci a odešly na skautský Barák. Tam jsme se všechny ohřály a společně se podívaly na pohádku. Děti si pak zahrály deskové hry a daly večeři. Po večeři jsme společně zpívaly s kytarou. A nakonec jsme šly spát.

V neděli ráno jsme všechny své věci pobalily, uklidily po sobě nepořádek na Baráku a utíkaly domů za maminkama. (Sárka)

0 0 hlasů
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x