Rubriky
4. oddíl Aktuality

Včelky v IQ Parku Ideon v Pardubicích

🐝Družina Včelek se v sobotu 20. ledna vydala do IQ parku Ideon v Pardubicích. Zkusily si tu všechny možné interaktivní prvky a moc si to užily. 💛

V sobotu 20. 1. 2024 se členky družiny Včelek vydaly na výlet do IQ Parku Ideon v Pardubicích, kde nás čekalo fascinující spojení zábavy, dovedností a nových vynálezů. 

Virtuální realita, kterou jsem musely vyzkoušet jako první, nám otevřela brány do úžasných světů, kde jsme prozkoumávaly fantastické scenérie a zažívaly vzrušující dobrodružství. Někteří z nás si vybraly pohádkové či přírodní scenérii, někteří však chtěly vyzkoušet spíše hororovější tématiku. 

Vědomostní kvízy nám poskytly příležitost k učení nových věcí a testování našich znalostí. Zjistily jsme, že pohádky známe všichni, ale naše ptactvo či běžné rostlinky už tolik neznáme. Alespoň víme, na co se na schůzkách více zaměřit. 

Xbox jsme si vyzkoušely trochu jinak, což přineslo nový rozměr herní zábavy, a interaktivní horolezecká stěna nám umožnila projevit naše dovednosti vyhýbat se interaktivním padajícím kamenům a sílu.

Nakonec členky družiny bránily čest své vedoucí před mladým průvodcem a jasně mu vysvětlily, že se má držet dál, jinak bude zle. 🙂 

Byl to den plný společného objevování, soutěžení a smíchu. Už se těšíme na další dobrodružství! (Terka)

0 0 hlasů
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x